Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

ULTIMA ORĂ! FOTO! Accident grav la Panciu; doi tineri au fost răniți, cel aflat la volan neavând permis


Un accident rutier a fost anunțat în orașul Panciu, pe strada N.Titulescu. Se pare că două persoane sunt încarcerate, inconștiente. La fața locului intervin pompierii de la stația Panciu cu o autospecială și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ). Accidentul a avut loc în jurul orei 19.30.
UPDATE!
Doi răniți au fost preluați și transportați la spital de ambulanțele SMURD și SAJ Vrancea. Ambele persoane sunt conștiente și cooperante.
UPDATE 2!
„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, pe DN 2L, pe raza localității Panciu, un conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.
UPDATE 3!
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto are 21 de ani, iar pasagerul 17 ani. Ambii sunt din Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?