Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Încă un incendiu la Urechești; arde o casă cu etaj


A fost anunțat un incendiu la o locuință P+1 din com. Urechești. 
Intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu 2 ASAS și 1 amb. SMURD.
ISU Vrancea
 Reamintim că pe 10 și pe 28 decembrie 2017, două incendii puternice au izbucnit în comuna Urechești. Pe 10 decembrie a ars acoperișul unei locuințe, dar și anexele (bucătărie de vară, magazie, coteț păsări, coteț porci). Cauza cea mai probabilă a incendiului, potrivit ISU Vrancea, a fost „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”. 
 Pe 28 decembrie, au ars acoperișul adăpostului de animale, 2000 baloți lucernă, butoaie, teasc și alte bunuri de uz gospodăresc, o vacă, 80 oi, 35 capre și 6 porci. Și de această dată incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
UPDATE!!!
Într-un dormitor, s-au aprins mai multe materiale textile de la un coș de fum. Au ars materiale textile, s-au deteriorat materiale electronice, s-au afumat pereții dormitorului și ai unei bucătării.
Revenire intervenție com. Urechești: incendiul a fost lichidat; au ars: materiale textile, 1 tv, 1 receiver tv, 1 pat. Cauza probabilă: coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.
ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?