Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Salata Orientală, un deliciu culinar!


Sărbătorile de iarnă au trecut așa că v-am pregătit o rețetă ușoară și în același timp delicioasă. „Salata Orientală este preferată de multe persoane, se prepară ușor și este foarte sățioasă”, a declarat bucătarul chef de la restaurantul Cocoșu Roșu.

Iată cum se prepară:
Ingrediente:
4 cartofi micuți sau 2 cartofi mari
2 ouă
o ceapă roșie micuță
2 castraveți mai mici murați
3 felii de gogoșar murat
măsline verzi sau negre aprox 6-8 buc
muștar, ulei,
sare, piper,cimbru
oțet

Preparare:
Cartofii se spală bine și se fierb în coajă aprox 25-30 minute, se scurg de apă, se lasă puțin la răcit, se curăță de coajă și se taie cubulețe. Castraveții și feliile de gogoșari se taie cubulețe, la fel și ouăle fierte bine (aprox 5 min, ca să fim siguri că au fiert). Ceapa o tăiem feliuțe julien și o amestecăm cu ingredientele de mai sus. Separat, într-o cană preparăm dressing-ul din: o lingură de muștar, o lingură de ulei, o lingură de oțet, sare, piper, cimbru și îl turnăm peste salată. Amestecăm bine, asezăm pe farfurii și punem deasupra măslinele, pentru a nu le murdări cu dressing.
Poftă bună vă urează bucătarul chef de la restaurantul Cocoșu Roșu!

Luxury Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?