Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Minifotbal – Foresta Gugești, surpriza frumoasă a ”Cupei Adi Olteanu”


    „Cupa Adi Olteanu” pentru old boys la minifotbal a programat, ieri, începând cu ora 14,00, jocurile etapei a doua. Deschiderea după amiezii de minifotbal au făcut-o cunoscuta – prin joc și rezultate – echipa de tradiție a Poliției și Foresta Gugești. Gugeștenii, reuniți într-o sub vechiul nume al echipei comunei, au un lot cu mai mulți jucători trecuți bine de 50 de ani, care din plăcerea de a juca fotbal – fie el de sală, s-au înscris în Cupa Adi Olteanu. Întâlnirea cu Poliția a fost debutul oficial al echipei care nu mai jucase nici măcar un meci de pregătire. Au avut o primă repriză în care au fost net depășiți de partenerii de întrecere, mult mai tineri, mai în vână și cu relații de joc devenite aproape rutină după câțiva ani de participare la competiții în cam aceeași formulă. În repriza a doua, însă, și adversarii lor au lăsat-o mai moale, dar gugeștenii au arătat că nu au uitat să joace fotbal, și-au dat drumul la combinații, au și înscris de două ori. Și, cel mai important, au adus un aer boem și fair-play deplin în competiția dedicată unui campion al fair-play-ului, fostul remarcabil fotbalist Adrian Olteanu. Iar publicul, suficient de numeros din sala Polivalentă, i-a susținut cu aplauze în reușitele ori în încercările lor fotbalistice de pe teren.
    După terminarea meciului, Octavian Bucătaru, care a făcut pereche de arbitri cu Florin Tudosă, mi-a spus părerea lui despre Foresta: „E o echipă de old-boys adevărată! ”     
Poliția – Foresta Gugești 9-2 (7-0)
Formații
Poliția: Aurelian Ionel – Robert Gogonel, Sandu Ciobotaru, Daniel Fătu, Silviu Tudorache, Marian Bițeanu, Petrică Ioan, Tudorel Ivan, Cristian Vasile, Manolache Enache.
Foresta Gugești: Mitică Oprea, Fănel Babalîc, Daniel Brînză, Săndel Vasile, Florentin Văsianu, Adrian Marinescu, Gigi Ciugulea, Ion Strîmbei, Ion Sava, Iulian Asanache, Eugen Ilie.
Evoluția scorului: 1-0, Tudorel Ivan; 2-0, Tudorel Ivan; 3-0, Daniel Fătu; 4-0, Tudorel Ivan; 5-0, Petrică Ioan; 6-0, Ștefan Ciolpan; 7-0, Ștefan Ciolpan: 7-1, Florentin Văsianu; 7-2, Săndel Vasile-Careca; 8-2, Ștefan Ciolpan; 9-2, Petrică Ion.
Cele două echipe au mai risipit numeroase ocazii de gol, într-un joc aerisit, cu frumoase reușite tehnice!
    Despre celelalte jocuri ale etapei de duminică în „Cupa Adi Olteanu”, în numărul de mâine al Monitorului de Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?