Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal juniori – A fost doar o victorie la Vaslui!


Juniori A: Glavana – Dediu Doagă, Salaoru, Popa – Cristea, Duca, Zaharia – Kumova, Grigorică – Avram. Au mai jucat Ivanciu, Bogdan Marian, Tănase.
    Juniori B: Mirică – Milea, Gabriel Chiriac, Panaite, Tănăsache – Răzvan Marian, Radu, Dumitrașcu – Mustață, Budeanu, Bobu.
    Formațiile de juniori ale LPS Focșani au jucat, ieri, la Vaslui. A fost penultima lor evoluție în actuala ediție de campionat, petrecută pe terenul unor formații care nu puteau ridica pretenții la victorii. Echipa pregătită de profesorul Alin Samoilă-Sava și-a valorificat statutul de favorită și a câștigat fără să forțeze. După o primă repriză în care au luat un avans de două goluri și pe care au încheiat-o cu 3-1 în favoarea lor, în partea a doua a întâlnirii s-u mulțumit să-și conserve avantajul! Au marcat Cristea (în foto, în alb, în plan apropiat), Grigorică și Avram. Cu cele trei puncte luate din deplasarea de la Vaslui, juniorii A ai LPS Focșani urcă pe locul al treilea al clasamentului!
    Juniorii B ai LPS Focșani au fost conduși cu 1-0, au preluat conducerea cu 2-1, scor la care au trimis mingea în bară. În repriza a doua, au fost egalați la 2, au condus cu 3-2, dar pe fondul schimbărilor făcute de profesorul Daniel Bănică, interesat să trimită în teren și alți jucători decât pe cei din formula de bază, echipa a primit două goluri și a pierdut cu 3-4.
    Pentru echipele Focșaniului urmează o etapă fără joc, după care vor reveni pe Milcovul, pentru ultimele meciuri din campionat, cu LPS Suceava, la 21 mai.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?