Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Karateka, atleţi şi judoka, în cantonament la Gura Humorului


Sportivii secțiilor de karate, judo și atletism de la Liceului cu Program Sportiv Focșani și CS Unirea Focșani vor efectua în perioada 3-10 ianuarie 2012 un stagiu de pregătire la Gura Humorului. Sportivii au programate câte două antrenamente pe zi și vor beneficia de cele mai bune condiții de pregătire și refacere. Stagiul este asigurat în totalitate de conducerea Liceului cu Program Sportiv Focșani respectiv CS Unirea Focșani.
Săptămâna trecută, elevi, antrenori, dar și profesori ai Liceului cu Program Sportiv Focșani au trăit cele mai frumoase clipe din acest an. Cei mai buni sportivi ai liceului, care au adus medalii din întrecerile naționale și internaționale, au fost răsplătiți pentru performanțele lor în cadrul unei festivități care a avut loc la sediul liceului.
Chiar dacă nu au primit stimulente financiare, elevii de la „Sportiv” au primit diplomele cu lacrimi în ochi și au promis că se vor strădui ca, și la finalul anului 2012, să se afle în fața colegilor de școală și să fie răsplătiți cu aplauze pentru medaliile pe care le vor lua în competiții. „Serbarea a fost ca un banchet pentru elevii liceului nostru. Din păcate, nu am avut posibilitatea de  a-i premia pe cei mai buni sportivi ai noștri deoarece nu există calea legală de a le acorda premii în bani sau echipament sportiv”, ne-a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv Focșani, Mihai Petruț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?