Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Meghan Markle și-a șters toate conturile de pe reţelele de socializare


Actrița Meghan Markle, viitoarea soție a prințului Harry, s-a conformat unei reguli nescrise a familiei regale britanice și și-a șters toate conturile de pe rețelele de socializare, informează rtl.fr. Fanii actriței din serialul ”Suits” și cei care o vor iubi în noul rol de ducesă preferată a Marii Britanii vor fi dezamăgiți: nu vor mai putea admira fotografii din vacanțe sau citi comentarii politice pe Twitter semnate de preferata lor.
Instagram, Facebook, Twitter, toate conturile au fost dezactivate cu câteva săptămâni înainte de căsătoria cu prințul Harry fără că vreun scandal să fie cauza acestei bruște dispariții din online. Palatul Kensington explică într-un comunicat: ”Meghan Markle este foarte recunoscătoare tuturor celor care i-au urmărit conturile timp de mai mulți ani pe rețelele de socializare, cu toate acestea nu mai este activă pe aceste conuri de ceva vreme așa că a decis să le închidă”.
Deși nu este o mare comentatoare a vieții politice, a făcut în trecut câteva aprecieri la adresa lui Donald Trump și a declarațiilor acestuia ”misogine”, care ”dezbină”. Pe viitor, va trebui să se abțină de la astfel de luări de poziție din rațiuni protocolare, diplomatice și constituționale. Membrii familiei regale încredințează de obicei sarcina actualizării diferitelor conturi pe rețelele sociale echipei de comunicare. Singura excepție este prințul Andrew, ducele de York, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, care își permite, din când în când, să posteze pe Twitter semnându-se cu inițialele ”AY”, potrivit The Independant. Pentru a cunoaște părerea lui Meghan Markle pe diverse subiecte, cei interesați vor trebui să se mulțumească, de acum înainte, cu comunicatele, interviurile și informațiile, mai mult sau mai puțin verificate, apărute în presă, notează rtl.fr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?