Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

VIDEO: Mesajele militarilor vrânceni din Afganistan către cei dragi, rămași în țară


Aflați la mii de kilometri, militarii din cadrul Batalionului de Infanterie Protecția Forței și Elementului Național de Sprijin au dorit să transmită gândul lor de bucurie și recunoștință cu ocazia sărbătorilor de iarnă, către cei dragi rămași în țară.

Plt. maj. POSOBESCU MUGUREL: Frumusețea sărbătorilor de iarnă să vă găsească în case alături de cei dragi. Aceste sărbători să vă aducă multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. 
       

Cap. ROTARIU IONUÈš: Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!     

Frt. MUSTAȚĂ VERONICA: Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!        
  

Sg. maj. IRIMIA IONUÈš: Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranța și iubire. Iar Moșul să vă aducă cele mai dorite și neașteptate cadouri vouă și celor apropiați.  
       

 Cap. RÄ‚PIÈšEANU ALINA: Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiți și multumiți de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc și mie: SÄ‚NÄ‚TATE, că-i mai bună decât toate!         

Plt. maj. GUNACHE GHEROGHE: De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.      
    

 
Plt. DAN FLORIN: În prag de sărbători, cu pace, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!    

Plt. ROMILA BOGDAN: Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SÄ‚RBÄ‚TORI FERICITE, toate dorințele să vi se împlinească!  

Mr. BUNEL DANIEL: Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire! Crăciun fericit!

Lt. DOROȘ FLORENTINA: La ceas de sărbatoare când colindele ne încalzesc sufletul și ne aduc bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate! Crăciun fericit!

Cap. PETRESCU FLORIN: Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! Crăciun fericit!

Cap. PANAIT ADRIAN: Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi! Crăciun fericit!

Frt. POPESCU ROBERTO: Sărbătorile Crăciunului și Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire și prosperitate.”

Cap. GLINISCHI GEORGEL: Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou cu împliniri!

Plt. maj. BORDEAINU MIHAIL: Credința, speranța, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevărați… sunt doar câteva din lucrurile pe care vi le doresc de Crăciun! Sărbători fericite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?