Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: „Poveste de Crăciun“, primul colind al tinerei artiste Iustina Păun




Justina Păun
 

Tânăra artistă vrânceancă Justina Păun, laureată la mai multe festivaluri concurs din țară, și-a lansat, zilele acestea, primul ei colind de Crăciun. Sub denumirea „Poveste de Crăciun”, Iustina Păun încearcă să ne spună povestea lui Moș Crăciun. Colindul, preluat de la Maiciile din Mănăstirea Cămârzani, amintește de Crăciun ca fiind cel ce nu a primit-o pe Sfînta Fecioara Maria în casa sa. 
    În același timp, a înregistrat un frumos colind și Ana Maria Botezatu, denumit „Stele ard și afară-i ger”. În videoclipul Anamariei Botezatu apar și copii, membrii ai Ansamblului Folcloric Vornici din Păulești, coordonați de Mariana Popa, cu care artista pleacă la colindat la casele gospodarilor vrânceni. 
Cele două artiste au avut alături o echipă de profesionisti, din care fac parte Mariana Honceru, care a semnat versurile melodiilor, Cristian Năstase, care a asigurat acompaniamentul și orchestra, Ștefan Cojocariu, care s-a ocupat de filmare, și Adrian Sârbu, care semnează regia. ,,Multumim din suflet tuturor celor ce au contribuit la realizarea acestui proiect minunat, dar și românilor care au primit cu entuziasm colindele noastre”, susțin cele două talentate artiste.


Ana Maria Botezatu 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?