Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Autoutilitară răsturnată la Călimănești din cauza vitezei


Un elev al Școlii nr. 3 din Focșani a fost acroșat ușor de un autoturism, ieri dimineață, chiar în apropiere de unitatea de învățământ. Elevul nu a solicitat îngrijiri medicale, după incident el mergând la cursuri. Polițiștii de la Rutieră au efectuat cercetări la fața locului și au stabilit că elevul nu se afla pe trecerea de pietoni când a traversat strada. În cauză a fost întocmit dosar penal. Șoferul este un bărbat de 42 de ani din Focșani.
La ora 13.30, un autoturism Ford Mondeo care efectua viraj stânga pe DN 2 M pe sensul de mers Focșani – Odobești, pentru a intra într-un service auto, a fost lovit în partea din spate de un autoturism Toyota RAV4 care mergea în aceeași direcție. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a două pasagere din Toyota, ambele din Andreiașu. Din declarațiile unor martori se pare că autoturismul Toyota ar fi intrat în depășirea unei coloane, răniții fiind preluați de ambulanțe. „La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, un bărbat, de 22 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2M, pe sensul de mers Focșani – Odobești, a efectuat manevra de depășire fără a observa faptul că un autoturism care circula în fața sa, se angajase în efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două pasagere din autoturismul care a efectuat manevra de depășire. În cauză a fost întocmit dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
De asemenea, la ora 14.30, o autoutilitară s-a răsturnat, la Călimănești. „La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat, de 42 ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2 E 85, pe raza localității Călimănești, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omenești”, potrivit polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?