Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

ULTIMA ORĂ! Femeia accidentată ieri pe strada Unirea Principatelor din Focșani a murit astăzi la spital


Femeia accidentată ieri după amiază pe strada Unirea Principatelor din Focșani a murit astăzi, în jurul orei 6.00. În vârstă de 48 de ani, femeie era din Focșani. Ea suferise multiple traumatisme abdominale și craniane. În cursul nopții a fost supusă unor intervenții chirurgicale pentru traumatismele suferite la nivelul abdomenului, dar din păcate, la câteva ore, a decedat din cauza multiplelor fracturi la nivelul craniului. În urma accidentului a fost adusă în comă, scor Glasgow 4 puncte.
Ea a traversat neregulamentar strada Unirea Principatelor, fiind lovită de un autovehicul condus de un șofer în vârstă de 26 de ani din Vidra. 
UPDATE!
„La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 17.08, un bărbat, de 26 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Focșani, a acroșat o femeie, de 48 ani, care, în calitate de pieton, se angajase în traversarea neregulamentară a părții carosabile.
În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă a pietonului. La data de 19 decembrie, a.c., am fost sesizați de către unitatea medicală cu privire la faptul că, în jurul orei 6.00, a intervenit decesul victimei. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat agent principal Paula Enache din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?