Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Centrul de zi pentru persoane de vârsta a III-a Adjud, premiat de Ministerul Muncii

Centrul de zi pentru persoane de vârstă a III-a, din subordinea Direcției de Asistență Socială Adjud, a fost premiat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale ca exemplu de bune practici în serviciile sociale adresate persoanelor vârstnice. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Banca Mondială și cu sprijinul Colegiului Național al Asistenților Sociali din România. La premiere au participat Ioana Brezeanu, coordonatorul centrului și Loredana Dascălu, directoarea DAS Adjud.

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) a organizat în perioada 1 – 31 octombrie 2022 concursul dedicat furnizorilor publici și privați de servicii sociale din România, în contextul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. MMSS, în calitate de autoritate publică centrală cu atribuții în aplicarea strategiilor și politicilor publice în domeniul protecției sociale a persoanelor vârstnice, și-a propus realizarea unei recunoașteri a celor mai bune practici în domeniul furnizării serviciilor sociale adresate persoanelor vârstnice, ca parte a sistemului național de asistență socială.

Concursul „Exemple de bune practici în serviciile sociale adresate persoanelor vârstnice” s-a adresat furnizorilor de servicii sociale publici și privați care au înființat și dezvoltat servicii sociale adresate persoanelor vârstnice, și care oferă exemple de bună practică într-un context social plin de provocări, dar pe care au reușit să le depășească cu profesionalism, responsabilitate și tenacitate, îmbunătățind considerabil calitatea serviciilor sociale oferite și implicit, calitatea vieții persoanelor beneficiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?