Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Spitalul Orăşenesc Panciu caută manager


Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Panciu organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de manager persoană fizică, pe o durată determinată de trei ani. Concursul va avea loc la sediul Spitalului Orășenesc Panciu, str. Nicolae Titulescu nr. 99, Panciu, județul Vrancea, în perioada 29.12.2017 – 05.01.2018, desfașurându-se în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care va avea loc pe data 29.12.2017, etapă eliminatorie; probă interviu de susținere publică și evaluare a proiectului de management, care se va desfășura la sediul Spitalului Orașului Panciu pe baza temelor – cadru, în data de 05.01,2018, ora 10.00 (probă unică). Dosarele de înscriere vor fi depuse la sediul Spitalului, Compartiment R.U.N.O.S.. până la data de 15.12.2017, ora 16.00.
    La concurs pot participa persoane fizice care întrunesc cumulativ următoarele condiții: cunosc limba română, scris și vorbit: sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic; sunt absolvenți sau în curs de absolvire ai unor cursuri de perfecționare în Management Spitalicesc ai Åžcolii Naționale de Sănătate Publică Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordinul 1113/2010 al ministrului sănătății; au cel puțin 5 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu au fost condamnate pentru săvârșirea unei infracțiuni comise cu intenție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea;  sunt apte din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic);  nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.
    Dosarul de înscriere trebuie să conțină în principal următoarele documente:  adeverința din care rezultă că este apt medical, fizic și neuropsihic;  cazierul judiciar sau declarația candidatului prin care acesta își exprimă consimțământul pentru obținerea extrasului de pe cazierul judiciar de către comisia de concurs conform Legii nr. 290/2004 privind cazierul judiciar, republicată, cu modificările și completările ulterioare:  adeverința care atestă vechimea în posturi cu studii universitare de lungă durată sau copie certificată pentru conformitate a carnetului de muncă; curriculum vitae;  copia certificată pentru conformitate a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecționare sau adeverință din care să rezulte că urmează cursurile de perfecționare în management spitalicesc prevăzute la ari. 1, alin. (1), lit c); copia certificată pentru conformitate a diplomei de licență sau echivalente;  copia certificata pentru conformitate a actului de identitate, aflat în termen de valabilitate; cererea de înscriere la concurs în care candidatul menționează funcția pentru care dorește să candideze;  declarația pe propria răspundere privind necolaborarea cu Securitatea înainte de anul 1989;  copie certificată pentru conformitate a actelor (certificat de căsătorie etc.) prin care candidatul și-a schimbat numele, după caz;   proiectul de management realizat de candidat; declarație pe propria răspundere a candidatului că proiectul de management este conceput și realizat integral de către candidat; declarație pe propria răspundere ca în ultimii 3 ani nu a fost constatată de către instituția competentă existența conflictului de interese ori starea de incompatibilitate cu privire la candidat;  declarație pe propria răspundere privind conformitatea cu originalul a copiilor de pe documentele depuse la dosarul de înscriere.
    Pe adresa de e-mail spitalpanciu@yahoo.com orice persoană poate să își manifeste intenția de a participa la susținerea publică a proiectului de management și poate adresa întrebări candidaților în legătură cu proiectul de management.
    Pe pagina web a Spitalului Orășenesc Panciu, respectiv www.spitalpanciu.ro se află afișate anunțul de concurs, bibliografia de concurs. Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Orășenesc Panciu, str. Nicolae Titulescu nr. 99, Biroul Resurse Umane, telefon 0237/275.600, interior 119.
    Actualmente, Comitetul Director al Spitalului Orășenesc Panciu este format din: Manager interimar: Ec.Tacu Silviu Marian, Dir. Medical interimar: Dr. Vasiliu Claudia Mihaela  și Dir. Financiar-Contabil interimar: Ec. Trifanescu George Iulian.
    Începând cu data de 1 iulie 2017, Silviu Tacu – inspector de specialitate în cadrul Primăriei Orașului Panciu – a fost numit manager interimar al Spitalului Orășenesc.  Până la data de 30 iunie 2017 postul de manager a fost ocupat de economistul Nicolai Mărăscu.
        În calitate de inspector de specialitate, Silviu Tacu s-a ocupat de realizarea investițiilor cu finanțare europeană de la Spital, printre care se numără „Realizarea spațiilor necesare funcționării laboratorului de imagistică medicală compartiment tomograf și dotarea cu tomograf a ambulatoriului integrat al Spitalului Panciu” și „Modernizarea și dotarea cu echipamente de specialitate a ambulatoriului integrat al Spitalului Panciu”.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?