Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Acțiune de prevenire și responsabilizare anticorupție în Focșani și Adjud


Cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție, ofițeri de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea au organizat, vineri, o acțiune de prevenire și responsabilizare anticorupție prin distribuirea pe raza municipiilor Focșani și Adjud a unui număr de aproximativ 500 flyere conținând mesaje de prevenire anticorupție.
    „(…) În contextul aniversării Zilei Internaționale Anticorupție – 9 Decembrie și în vederea promovării unor mesaje cu conținut informațiv – preventiv anticorupție și pentru diversificarea canalelor de informare a societății civile, ofițeri de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea au organizat în data de 08.12.2017 o acțiune de prevenire și responsabilizare anticorupție prin distribuirea pe raza municipiilor Focșani și Adjud a unui număr de aproximativ 500 flyere conținând mesaje de prevenire anticorupție. Prin toate acțiunile sale, Direcția Generală Anticorupție promovează legalitatea, integritatea, onestitatea și profesionalismul ca standarde atât pentru personalul propriu, cât și pentru cel al M.A.I.” se arată într-un comunicat de presă transmis de Serviciul Județean Anticorupție Vrancea.
„Reamintim faptul că la nivelul județului Vrancea, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, al cărui sediu se află pe str. Cezar Bolliac nr. 12 din municipiul Focșani, tel./ fax 0237.207.119. Cetățenii județului Vrancea care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită Telverde 0800.806.806, prin e-mail la adresa: vrancea.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul serviciului, în fiecare zi de miercuri a săptămânii, între orele 12.00 – 15.00”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?