Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Trei bărbați, bănuiți că au furat laptop-uri și telefoane de 36 de mii de lei; unul dintre ei a fost arestat preventiv, ceilalți doi la domiciliu


Un bărbat a fost arestat preventiv, iar alți doi au fost arestați la domiciliu, ei fiind acuzați de furt. Potrivit polițiștor, la mijlocul lunii trecute, cei trei, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, au intrat prin efracție într-un magazin din Adjud, din care au furat mai multe telefoane mobile și laptopuri, în valoare de 36.000 de lei. Bunurile sustrase au fost valorificate în București și Ploiești.
„Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unui furt de produse electronice dintr-un magazin al unei societăți comerciale din municipiul Adjud, față de doi bărbați a fost luată măsura arestului la domiciliu iar un bărbat a fost arestat preventiv.
La data de 15 noiembrie a.c., ora 01.10, Poliția Municipiului Adjud a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție într-un magazin al unei societăți comerciale din localitate și ar fi sustras mai multe bunuri. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat trei bărbați, cu vârsta între 17 și 29 ani, din comuna Ploscuțeni, bănuiți că în noaptea de 14/15 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, ar fi pătruns prin efracție, prin forțarea și spargerea unui geam al unui magazin din municipiul Adjud, de unde ar fi sustras mai multe telefoane mobile și laptopuri, în valoare de 36000 de lei.
Din cercetări a rezultat faptul că bunurile sustrase ar fi fost valorificate de către cei trei bărbați în municipiile București și Ploiești. Față de doi dintre aceștia, de 17 și 29 ani, Judecătoria Adjud a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 zile.
În urma probatoriului administrat, la data de 22 octombrie a.c., bărbatul de 20 ani a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia Judecătoria Adjud emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale”
, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?