Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Atletism – Vrâncenii au făcut colecție de medalii la Memorialul ”Constantin Nehoi”, la Roman!


Romanul a găzduit, sâmbătă, 2 decembrie, concursul intrejudețean de atletism Memorialul „Constantin Nehoi” pentru copii 1 și 2 și juniori 3. La competiție au concurat și sportivi ai cluburilor vrâncene CS Unirea, CSS Adjud și CS Atletic Adjud. 
    Clubul Sportiv Unirea Focșani a participat cu unsprezece sportivi care s-au întors acasă cu o frumoasă colecție de medalii! 
    La copile 2, Luiza Olaru a câștigat probele de lungime și cros și s-a clasat a doua la 50 metri. La aceeași categorie, Elena Milea a încheiat concursul pe primul loc la 50 metri și pe locul al treilea la lungime iar Daniela Palade s-a clasat pe locul al treilea la cros.
    La copile 1, Andreea Cherciu a terminat învingătoare la 60 metri și lungime și s-a clasat a cincea la cros, Alexandra Filimon s-a clasat pe locul al doilea la 60 metri și lungime iar Anee Barbu, pe locul al șaselea la cros. Junioara 3 Ana Olaru a fost a doua la cros.
    Atletele de la CS Unirea participante la Memorial sunt antrenate de Fănel Iliescu – Luiza Olaru, Ana Olaru, Andreea Cherciu, Rodica Penduș – Alexandra Filimon și Elena Milea și Antonel Ivan – Daniela Palade.
    Pentru CSS Adjud – profesor Sorin Crăciun, au câștigat medalii Alexandru Albu, locul 1 la greutate, cu 13, 14 metri și locul 3 la 60 metri copii 1 și Andrei Simion, locul 3 la greutate copii 1, cu 8,74 metri. 
    CS Atletic – profesor Gheorghe Catrinescu, a fost prezent în competiția de la Roman cu Dragoș Sălăgeanu – locul 1 la 50 metri, cu 7,4 secunde, Georgiana Simion, locul 6 la greutate copile și Georgia Marin, locul 7 la greutate copile.
    Primii trei sportivi clasați în fiecare probă au primit premii în bani, diplome și medalii din partea Clubului Atletic Roman care, așa cum a apreciat antrenorul Fănel Iliescu, „a organizat competiția în condiții foarte bune!” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?