Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști


În acest sfârșit de săptămână, 17-18 noiembrie a.c., polițiștii  Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, în urma desfășurării unor activități specifice, au pus în aplicare patru mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, emise pe numele unor persoane din comuna Cotești și din municipiul Focșani.
La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii au depistat un bărbat, de 27 ani, din comuna Cotești, pe numele căruia Tribunalul Vrancea a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 8 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup organizat, trafic de persoane (inclusiv trafic de minori).
În cursul aceleiași zile, polițiștii au depistat un alt bărbat, de 23 ani, din municipiul Focșani, pe numele căruia Tribunalul Vrancea a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 5 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de „deținere” și „trafic de droguri de risc”.
La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 33 ani, din municipiul Focșani, care a fost condamnat la executarea a 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „constituirea unui grup organizat”, „trafic de persoane” și „proxenetism”.
Totodată, o femeie, de 31 ani, din comuna Cotești, condamnată la executarea a 4 ani și 8 luni pentru comiterea infracțiunilor de „constituirea unui grup organizat” și „trafic de persoane” a fost depistată de polițiști în cursul aceleiași zile.
Cele patru persoane au fost depuse la Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepselor.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?