Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Trei voluntare ale Filialei de Cruce Roșie Vrancea, finaliste la Gala Națională a Voluntarilor de Cruce Roșie


    Profesorul Lidia Boc, Marin Viorica și Marilena Șerbănuț, voluntare ale Filialei de Cruce Roșie Vrancea, au fost nominalizate ca finaliste în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor de Cruce Roșie. Evenimentul de desemnare a câștigătorilor va avea loc mîine, 21 noiembrie a.c., la București, începând cu ora 16.00, și va cuprinde Festivitatea de Premiere, după care va urma lansarea unei campanii umanitare de colectă de fonduri pentru sustenabilitatea a trei centre de zi din Botoșani, Dolj și Hunedoara, dar și pentru înființarea de noi centre de zi în alte zone cu copii defavorizați.
    Cele trei vrâncence au fost nominalizate ca finaliste astfel: Lidia Boc, la categoria „Voluntarul anului în domeniul educației pentru sănătate”, Marin Viorica la categoria „Voluntarul anului în domeniul social” iar Marilena Șerbănuț la categoria „Voluntarului anului”.
    Candidaturile lor și ale celorlalți finaliști din țară au fost transmise juriului format din șapte membri ai Comitetului de Direcție al Societății Naționale de Cruce Roșie, care au acceptat provocarea de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?