Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Ghete și încălțăminte de iarnă pentru copiii de la Module Familiale Panciu


Cei 25 de copii și adolescenți ocrotiți în cadrul Modulelor Familiale „Speranța” și „Fortuna” Panciu, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, au avut parte, în week-endul trecut, de o supriză de proporții care i-a bucurat foarte mult! Ei au primit, ca urmare a acțiunii caritabile demarată de focșăneanul Marius Constantin, încălțăminte de iarnă nou-nouță, geci și alte articole de îmbrăcăminte necesare în sezonul rece. 
De altfel, nu este pentru prima dată când acești copii au beneficiat de daruri colectate în cadrul evenimentelor inițiate de Marius Constantin. El a mărturisit că n-ar fi putut reuși fără ajutorul prietenilor săi, și în special a Andreei Prescură de la After School Club Focșani, care a mobilizat multe persoane și s-a alăturat imediat celor ce au dorit să aducă un pic de mai bine în viețile celor 25 de copii din Modulele Familiale Panciu.
De asemenea, la apelul său au răspuns și oameni generoși din străinătate, ghetele și cizmele fiind trimise de o familie din Germania, care și-a dorit anonimatul. „Mulțumesc din suflet tuturor celor care s-au implicat, Prescura Andreea și prietenilor After School Club Focșani, familiei de vrânceni stabilite în Germania, ce au dorit să rămână anonimi și fiecăruia dintre voi, care ați făcut ca acest lucru să fie posibil. Vă mulțumesc și să ne vedem cu bine la următoarea! Crăciunul se apropie!”, a transmis Marius Constantin.
La rândul lor, copiii le-au transmis celor ce le-au făcut această bucurie nesperată toate mulțumirile lor și au spus că îi așteaptă cu drag, ori de câte ori vor dori să fie prezenți printre ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?