Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Șofer trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă, victima cere despăgubiri de peste UN MILION de lei


Un bărbat de 46 de ani din comuna Păunești a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Eveniment rutier în care a fost implicat, și pentru care va fi judecat acum, a avut loc la finele lunii august a anului trecut, pe DN 2 E85, în localitatea Haret.
    Conform rechizitoriului, la data amintită inculpatul conducea o autoutilitară  Renault dinspre Focșani către Adjud. Pe fondul neatenției în conducere, mașina sa a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară care era condusă regulamentar. În urma accidentului a rezultat rănirea a două persoane. Una dintre acestea a suferit leziuni ce au necesitat 150-170 zile de îngrijiri medicale. Conform rechizitoriului, leziunile suferite au pus în pericol viața victimei, aceasta suferind printre altele și o amputație a gambei stângi, ceea ce înseamnă invaliditate cu infirmitate fizică permanentă.
    Persoana care a suferit răni grave se constituie parte civilă în dosar cu suma de 1.246.600 lei. De asemenea, Spitalul Focșani se constituie parte civilă cu suma de 1.029 lei, iar Spitalul Universitar Militar din București cu suma de 159.376 lei.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?