Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

ULTIMA ORĂ! VIDEO: Mașină prinsă între două autocamioane, o femeie fiind rănită, la Garoafa; accident grav și la Focșani


 Accident la Garoafa în această dimineață, în jurul orei 8.30. Un autoturism și două camioane au fost implicate. Conform reprezentanților ISU Vrancea, în momentul în care s-a primit apelul prin 112, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, respectiv un echipaj SMURD și o autospecială de stins incendii. La sosirea la fața locului a fost identificată o femeie în vârstă de 29 de ani, conducătoare a autoturismului, care acuza dureri în zona cervicală și prezenta stare de agitație. Echipajul Smurd i-a acordat primele îngrijiri la fata locului, apoi a transportat-o la Spitalul județean. 



UPDATE!
Conform primelor date, șoferul unei autobasculante de Vrancea a frânat brusc, moment în care conducătoarea auto a unui Volkswagen de București a intrat cu mașina în autobasculantă, fiind apoi lovită în spate de un autocamion man de Suceava.

 Un accident rutier grav a avut loc ieri, în jurul orei 16:00, pe strada Odobești din municipiul Focșani. În evenimentul rutier au fost implicate un microbuz de transport persoane și un moped. Potrivit polițiștilor, accidentul s-ar fi produs în momentul în care conducătorul microbuzului, un bărbat de 39 de ani, din comuna Răstoaca, ar fi încercat să efectueze manevra de viraj la stânga și nu ar fi acordat prioritate de trecere mopedului, care circula din sens opus. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, un bărbat de 47 de ani, din Câmpineanca. În microbuz nu se aflau pasageri la momentul producerii accidentului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?