Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Carnavalul toamnei, la Vidra; picii de grădiniță și elevii de clasa a III-a au organizat o paradă a „coșurilor de toamnă“


Preșcolarii și elevii din clasa a III-a de la Școala Gimnazială „Valeriu D. Cotea” din Vidra au sărbătorit toamna, în cadrul unei activități intitulate generic „Carnavalul Toamnei”. Astfel, preșcolarii, coordonați de profesoara pentru învățământul preșcolar Tanța Cojocariu, respectiv Nicoleta Poenaru, alături de elevii clasei a III-a, coordonați de profesoara pentru învățământul primar Gina Vidreanu, au organizat, pe lângă un spectacol artistic dedicat anotimpului toamna,  și expoziția intitulată „Carnavalul Toamnei”, ce a constat în desene și colaje.
De asemenea, elevii clasei a III-a au organizat o paradă a coșurilor de toamnă, ocazie cu care au dovedit că sunt originali, creativi și au imaginație. „Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, așa că haideți să ne bucurăm cât mai putem de darurile ei. Așa a sunat invitația preșcolarilor de la grădinița cu program normal Vidra către colegii lor mai mari”, a transmis educatoarea Tanța Cojocariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?