Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

ULTIMA ORĂ! Polițiștii caută un băiat de 14 ani


Polițiștii din Adjud împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cauta un minor în vârstă de 14 ani din Păunești, care a plecat de acasă ieri după amiaza și nu s-a mai întors. Potrivit unor surse, ieri în jurul orei 14:30 minorul ar fi avut o discuție mai aprinsă cu mama sa, iar în jurul orei 15:00 ar fi plecat de la domiciliu. Speriați că fiul lor nu s-a mai întors acasă, părinții au anunțat politia aseară în jurul orei 19.00. Până la această oră părinții nu și-au dat însă acordul de mediatizare a semnalmentelor minorului.
UPDATE!
Ieri, în timpul orelor de curs, băiatul ar fi stropit cu lapte niște colege de clasă, motiv pentru care diriginta ar fi strâns fețele de masă pe care le-a murdărit și i le-ar fi dat acasă să le spele și să le aducă înapoi curate. Când a ajuns acasă și a povestit cele petrecute, mama sa l-ar fi certat și drept pedeapsă i-ar fi cerut să rămână în curte și să curețe porumbul. După aproximativ 10-15 minute, când a ieșit din casă, nu l-a mai găsit. Părinții au mers și au anunțat la politie și la primărie, iar de aseară și până în prezent copilul a fost căutat încontinuu de polițiști și oameni mobilizați de primar. „L-au căutat prin toate colțurile satului, prin toate casele părăsite, prin grădini, pe la marginea satului… Nici urmă de el. Copilul provine dintr-o familie muncitoare și mai are patru frați”, ne-a declarat primarul Gheorghe Popa.
UPDATE 2 !
Părinții au decis să facă publice datele și fotografia copilului. 
„L-ați văzut ?
La data de 25 octombrie a.c., ANDRIEȘ GHEORGHIȚĂ MIHÄ‚IȚĂ, în vârstă de 14 ani, din  comuna Păunești, sat Păunești,  județul Vrancea, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. 
Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că minorul a plecat voluntar de la domiciliu, în jurul orei 14.30, în urma unor discuții în contradictoriu cu familia.
Semnalmente: înălțime 1.65m, atletic, ochi căprui, păr șaten, drept, tuns mediu în față/scurt la spate, greutate 55 kg.
Îmbrăcăminte la momentul dispariției: bluză de trening de culoare albastră/roșie, pantalon de trening negri și era încălțat cu pantofi sport de culoare maro. 
Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugați să anunțe Poliția apelând numărul unic de urgență 112 sau 0237/207005.
Vă mulțumim!”, se arată într-o comunicare oficială a poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?