Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Emilian Marocico de la CSM Focșani 2007, jucătorul etapei a șaptea!


Cititorii site-ului HandbalVolei au decis prin vot: cel mai bun jucător al etapei a șaptea a Ligii Naționale a fost portarul Emilian Marocico, de la CSM Focșani 2007!
    Pentru făgărășeanul adoptat de focșăneni au votat 1449 de cititori, reprezentând 38 la sută dintre cele 3749 de voturi exprimate. La trei procente în urma lui Maro s-a situat Milos Kostandinovic de la Steaua București.
Spectatorii care umplu meci de meci Sala Polivalentă din Focșani îl cunosc foarte bine pe Emilian Marocico. Știu cât de valoros este și ca portar și ca om de echipă. De aceea, l-ar susține în orice împrejurare ar fi nevoie. Foarte probabil că voturile cele mai multe au fost primite de la ei. Însă dincolo de aprecierea dată de focșăneni, rămâne cea a site-ului, cel mai informat și mai profesionist în domeniu din țară! Includerea lui Emilian Marocico în lista scurtă de 7 candidați la titlul de jucătorul etapei a fost făcută, cu siguranță, pe criterii de necontestat! Și nu a produs nici o surpriză!
    Este de remarcat faptul, cu totul rar, ca toți trei portarii unei echipe de Ligă Națională – în acest caz, ai CSM Focșani 2007, să fie nominalizați – și să câștige titlul de cel mai bun jucător al unei etape de Ligă! A fost Marius Cloșcă în etapa a patra, apoi, Shota Tevzadze în etapa a șasea iar în a șaptea, Emilian Marocico. Este semnul că la echipă se lucrează foarte bine și pentru intrarea și menținerea în formă a portarilor, că ei înșiși se antrenează la intensitate maximă, că sunt foarte determinați. Și că au valoare acertă și, cum se vede, certificată în confruntări cu echipe forarte puternice. Antrenorii Focșaniului au de unde alege!
    Pe pagina sa de facebook, Emilian Marocico a postat ieri: ” Primesc mesaje de felicitare datorită câștigării sondajului „jucătorul etapei” …aș vrea să menționez faptul ca nominalizarea reprezintă meritul fiecărei persoane din cadrul echipei mele în egală masură. Voturile primite și faptul că am terminat pe primul loc este premiul dumneavoastră, al celor care ați votat! Pentru mine, câștigul îl reprezintă faptul că observ săli pline cu spectatori și copii care se bucură pentru fenomenul creat. VÄ‚ MULÈšUMESC!”
    Emilian Marocico este mai mult decât un portar foarte valoros! Este un om de echipă, dedicat total handbalului, clubului și orașului pe care le reprezintă! Așa cum este toată echipa CSM Focșani 2007!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?