Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Nouă medalii pentru karateka de la Unirea Focşani la Cupa României WKC


Cupa României la karate WKC, desfășurată pe parcursul a două zile la Complexul Sportiv Apollo din București, a reunit 531 de sportivi și 77 de echipe din 44 de cluburi membre ale FRK WKC.
Clubul Sportiv Unirea Focșani a obținut nouă medalii în competiția individuală, cât și pe echipe. Karateka sunt antrenați de sensei Aurel Giurgea.

Rezultatele clubului Unirea Focșani:
– Kata 13-14 ani: Diana Nițescu – argint, Iulia Colibă – bronz.
– Kata 15-17 ani: Cosmin Neagu – argint, Roberto Dumtrache – bronz.
– Kumite 18-20 ani: Teodora Strompl – argint.
– Kumite, 13-14 ani: echipa formată din Diana Nițescu și Iulia Colibă – medalie de argint.
– Kumite 15-17 ani: Cosmin Neagu – bronz.
– Kumite: Robert Giurgea – bronz la categoria seniori, -75 kilograme; echipa de kumite 15-17 ani formată din Cosmin Neagu, Roberto Dumitrache și Ionuț Iordache – medalie de argint.
”Federația Română Karate WKC a încheiat prima parte a calendarului 2014-2015. Mai avem o singură competiție organizată la Arad de CS Tiger și ne vom mai întâlni doar la Gala Campionilor la Cluj, în 20 decembrie. Urmează un început de an aglomerat, în care va trebui să găsim cele mai bune opțiuni pentru pregătirea loturilor naționale care vor participa anul viitor la primele competiții organizate de United World Karate (UWK). Rămâne de văzut dacă vom avea și o susținere financiară adecvată pentru participarea la Campionatul Mondial UWK din Brazilia. Va fi un moment important pentru karate-ul mondial cu siguranță, când cele 7 federații mondiale unite sub aceiași ‘umbrelă’ își vor trimite cei mai buni sportivi în confruntarea comuna de la Sao Paulo”, a declarat Liviu Crișan, președintele FRK WKC.
FR Karate WKC anunță ca în data de 20 decembrie va organiza la Cluj Napoca — Gala FRK WKC 2014, unde vor fi invitați cei mai buni sportivi ai federației alături de antrenorii lor, din județul Vrancea fiind invitat sportivul Robert Giurgea și antrenorul Aurel Giurgea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?