Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: Handbal juniori 3 – Oaspeții s-au impus cu lejeritate!


Formația CSM: Focșani 2007: Silviu Vișan – Alexandru Muraru – 1 gol, Narcis Alexe – 15, Călin Ciubotaru, Luca Gogonel, Robert Feraru – 3, Alexandru Golea – 2, Petru Andronic, Denis Bari – 1, Denis Bogdan – 1,  Radu Andronic – 2, Alexandru Gheorghiță, Răzvan Prundiș, Georgian Ciocoiu – 1, Andrei Cîrlan, Marian Tane – 3. 
    Vineri, 13 octombrie, s-a disputat în Sala Polivalentă meciul dintre primele două clasate în seria B a Campionatului Național al juniorilor 3. S-au întâlnit formațiile care la ora partidei erau neînvinse: CSM Focșani 2007 și Știința Municipal Bacău. În mod teoretic ar fi trebuit ca meciul să aibă caracteristicile unui derbi, adică să fie foarte strâns și să fie decis la mare luptă. În teren lucrurile au curs pe un asemenea scenariu doar până la jumătatea primei reprize, când scorul era 12-12! Pe fondul unui mare dezechilibru fizic – oaspeții având jucători cu talie mult superioară, formația focșăneană a cedat fizic iar diferența de scor a ajuns repede la 11 goluri în următoarele 12 minute: 14-25 la pauză!
    Partea a doua a meciului a continuat  în aceeași notă de superioritate a băcăuanilor, însă focșănenii au găsit mai ușor drumul spre gol și s-au apărat cu mai mare atenție. Ca urmare, și scorul reprizei a fost mai strâns: 15-20. Așa cum a jucat la Focșani, cu o formație cu talie impresionantă pentru categoria de juniori 3, Știința Municipal Bacău se anunță  a fi una dintre favoritele la locurile din vârful ierarhiei naționale!
    Formația focșăneană a arătat multe lucruri de bună calitate – de la jucători până la construcție și finalizare, cu momente bune și în apărarea care a avut în față adversari prea puternici fizic pentru a le putea face față.
    La CSM Focșani 2007 a debutat Narcis Alexe, jucător transferat de la Adjud, și care a arătat calități deosebite pentru handbal. De altfel a și marcat 15 din cele 29 de goluri ale echipei sale, multe în urma unor acțiuni pe cont propriu!         
    În etapa următoare, la 4 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la CSSTecuci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?