Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Primul album al artistei Shania Twain din ultimii 15 ani, locul întâi în topul Billboard 200


Primul album de studio al artistei canadiene Shania Twain din ultimii 15 ani a debutat pe locul întâi în topul Bilboard 200, în timp ce moartea legendarului rocker Tom Petty a readus muzica acestuia în clasamentele americane, informează Reuters. Noul album al artistei, „Now”, s-a vândut în peste 137.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare, potrivit datelor furnizate luni de compania Nielsen SoundScan, aproape dublu față de noile albume semnate de artistele pop Pop Demi Lovato și Miley Cyrus.
Albumul lui Petty, „Greatest Hits”, alături de trupa sa, The Heartbreakers, lansat pentru prima dată în 1993, s-a vândut în aproximativ 83.000 de copii, ocupând locul al doilea în Billboard 200, la o săptămână după ce interpretul hitului „American Girl” a murit la vârsta de 66 de ani. Topul Billboard 200 ține cont de unitățile de albume vândute, vânzările de single-uri (10 single-uri echivalează cu 1 album) și de difuzările în streaming (1.500 difuzări în streaming echivalează cu 1 album).
Shania Twain, 52 de ani, a lansat „Now” după ce a petrecut mai mulți ani departe de studiourile de înregistrări în urma luptei cu boala Lyme și a unui divorț dur. Albumul lui Demi Lovato „Tell Me You Love Me” ocupă locul al treilea în Billboard 200, cu 73.000 de exemplare vândute, în timp ce schimbarea de stil muzical a lui Miley Cyrus, spre o muzică mai folk, i-a dus poziția a cincea în top, cu circa 45.000 de copii vândute. A fost o săptămână bună și pentru Beyonce și pentru acțiunea de strângere de fonduri pentru victimele uraganelor și cutremurelor. Remixul cântăreței R&B pe hitul „Mi Gente” a ocupat prima poziție în topul „Digital Songs Sale”, dedicat vânzărilor de single-uri online.”Mi Gente”, în care Beyonce cântă alături de J.Balvin și de Willy William, s-a vândut în aproximativ 79.000 de copii și a urcat 25 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?