Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Top 8 lucruri despre machiaj pe care orice femeie ar trebui sa le stie


În sfera feminină, sunt unele lucruri despre care pur și simplu nu se vorbește. De la până la micile trucuri și secrete pe care le folosim zilnic, alături de trusa de machiaj. Astăzi, trișăm și vorbim despre cele 8 lucruri despre machiaj pe care orice femeie ar trebui să le cunoască, fie că vă aflați la început sau sunteți deja experte în domeniu.
1.    Pornește cu o bază perfectă – aplică o cremă hidratantă cu câteva minute înainte de machiaj. După ce crema a intrat în piele, poți trece la pasul următor.
2.    Aplică produsele cremoase de machiaj (fond de ten, anticearcăn sau fard de obraz) înainte de pudră. Aplicarea lor după pudră va lăsa aparența unui ten supra-încărcat, cu pori vizibili.
3.    Pentru a-ți asigura un machiaj de zi sau seară cât mai rezistent, folosește o bază de machiaj ideală pentru tipul tău de ten – hidratantă pentru un ten uscat sau matifiantă pentru un ten cu tendințe de îngrășare.
4.    Nu uita de machiajul corpului – folosește pudră bronzantă pe față, gât și piept pentru a uniformiza nuanța pielii.
5.    Aplică rimelul cu mișcări de zig-zag, pornind de la baza genelor, către vârf, pentru a le separa și a le da cât mai mult volum.
6.    Pentru sprâncene cât mai naturale, folosește un creion subțire sau o pensula fină, în unghi, pentru a crea linii subțiri, ce se aseamănă firelor de păr. Apoi, fixează-le cu un gel de sprâncene pentru a crea un efect de sprâncene pline, naturale.
7.    Nu uita de machiajul buzelor – aplică un creion de buze într-o culoare similară cu rujul, ca o bază, pentru o culoare mai bogată și intensă. Apoi, aplică rujul și fixează-l cu pudră pentru un aspect mat, sau cu un gloss pentru un plus de strălucire.
8.    La final, aplică un spray pentru fixare, pentru un machiaj rezistent, impecabil, protejat de factori precum temperatură sau exces de sebum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?