Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Vrânceanca Giada Giardinelli, prințesa Luna în animația „My Little Pony: Filmul”


Giada Giardinelli, talentata fetiță de 11 ani din comuna Străoane, este una dintre câștigătoarele Campaniei Cinema City „Micile Voci Mari”. Ea a fost selectată din peste 2500 de copii să dubleze vocea prințesei Luna în animația „My Little Pony: Filmul”, versiunea dublată în limba română. Avanpremiera filmului a avut loc marți seara, la Cinema City, iar premiera pe marile ecrane va avea loc mâine, 13 octombrie.
Pentru Giada, această reușită constituie o nouă și interesantă experiență, ea fiind familiarizată cu lumea artiștilor ca urmare a participării la numeroase concursuri de muzică și fiind câștigarea a importante premii, atât în țară cât și în străinătate. Celălalt câștigător al Campaniei este Gabriel Dobre, de 14 ani, un băiat din Ploiești, care dublează o cârtiță șireată, numită Verko. „Mulțumesc Cinema City pentru atenția ce mi-ați acordat, mulțumesc pentru toate cadourile primite. A fost un sentiment emoționant să îmi văd numele pe marele afiș, să îmi aud vocea în film, iar la sfârșit să îmi aud numele în prezentarea dublajelor. O experiență inedită!”, a transmis Giada.
Filmul va rula în toată țara, inclusiv la Focșani, iar talentata artistă vrânceancă va fi prezentată alături de toți actorii care au dublat personajele acestui film. „O forță întunecată amenință armonia din minunatul tărâm Ponyville, așa că cele șase prietene curajoase – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity – pornesc într-o memorabilă aventură dincolo de Equestria, unde vor întâlni atât personaje noi încântătoare, cât și provocări dificile. Însă mai mult decât orice, acestea vor demonstra din nou că prietenia este magică și are puterea de a salva lumea. „My Little Pony: Filmul” reunește în varianta originală o distribuție de zile mari care îi include pe: Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber, Michael Peña, Sia, Taye Diggs, Uzo Aduba și Zoe Saldana. Distribuită de Vertical Entertainment, animația are premiera pe marile ecrane din 13 octombrie”, precizează movienews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?