Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

VIDEO şi GALERIE FOTO: Coliziune între un Peugeot și o autoutilitară pe E85


Aproape că nu este nicio zi în care pe drumul european E85, pe raza județului Vrancea, să nu fie înregistrat un eveniment rutier, fie că vorbim de accidente cu victime, fie că este vorba doar despre simple tamponări. Ieri, pe drumul european, la intersecția cu localitatea Slobozia Bradului, un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi a efectuat o manevră greșită. Deși la fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, evenimentul a fost înregistrat ca tamponare, întrucât nimeni nu a ajuns la spital.
    Din verificări a reieșit că un autoturism marca Peugeot, cu numere de București, în timp ce se deplasa dinspre Focșani către Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus, al cărei șofer a efectuat virajul la stânga pentru a intra în localitate. Impactul a fost destul de puternic, iar în urma acestuia, ambele autovehicule implicate în accident au suferit avarii serioase.

 Mașina cu numere de București era condusă de un bărbat, de 51 de ani, căruia echipajul medical i-a și acordat îngrijiri medicale, iar autoutilitara de un bărbat de 56 de ani. Ulterior, șoferul Peugeot-ului a refuzat să meargă la spital, motiv pentru care accidentul a fost înregistrat ca și tamponare. Dacă persoana respectivă va ajunge la spital în cele din urmă, încadrarea va fi schimbată în accident. 
    De remarcat faptul că în zona respectivă există o limitare de viteză pe care conducătorii auto nu prea o respectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?