Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 5 octombrie a.c., ora 11.00, o femeie, de 41 de ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, acroșând o femeie, de 68 de ani, din comuna Vulturu. În cauză a fost întocmit dosar penal.

          La data de 5 octombrie a.c., un tânăr, de 18 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe DN2D, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 40 ani. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea a 5 persoane. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 5 octombrie a.c., ora 13.51, un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, în afara localității Haret, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu semiremorca unui autotractor, condus de către un bărbat, de 64 de ani, din județul Olt. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă bărbatului de 39 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 5 octombrie a.c., ora 19.57, polițiștii au depistat pe DJ 202 F, în localitatea Bălești, un tânăr, de 17 ani, în timp ce conducea un moped care nu era înregistrat ori înmatriculat și fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
  
       La data de 5 octombrie a.c., ora 21.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați despre faptul că, pe strada Vîlcele din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.    În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat, de 61 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroșat de un autoturism, condus de către un bărbat, de 27 de ani, din comuna Vrâncioaia. A rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?