Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbatul care și-a OMORÂT concubina cu mai multe lovituri de cuțit, judecat pentru omor


Bărbatul din comuna Slobozia Bradului, care în vara acestui an și-a omorât concubina cu care avea mai mulți copii, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de omor.
Conform rechizitoriului, Ionel M., de 39 de ani, din comuna Slobozia Bradului a comis fapta  la data de 3 august a.c., în jurul orei 11.00. Atunci, el a lovit-o pe persoana vătămată în mod repetat cu un cuțit, în zona corpului, provocându-i multiple leziuni, până la prăbușirea acesteia la pământ. Victima a decedat la spital. El va fi judecat și pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, întrucât la aceeași dată a agresat-o și pe mama femeii ucise, lovind-o în zona umărului. Aceasta a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
    Conform rechizitoriului, în ziua amintită, bărbatul a mers la piața din localitate și a descărcat niște pepeni. După ce și-a terminat treaba a plecat, cu intenția de a ajunge la domiciliu. Pe drum, destul de aproape de piața din localitate, el s-a întâlnit cu fost concubină, care avea o fetiță în brațe, copilul lor de altfel. Cele două erau însoțite și de mama victimei, respectiv bunica fetiței. Bărbatul ar fi vrut să-și ia fetița în brațe, dar bunica s-a opus, moment în care între cei trei au avut loc discuții în contradictoriu. În momentul în care bărbatul ar fi vrut să-și ia copilul în brațe, el ar fi fost și împins de bunică. Inculpatul a declarat că s-a supărat foarte tare și a pus mâna pe un cuțit pe care, spune el, l-ar fi văzut în șanțul din apropierea pieței, și a lovit-o pe fosta soacră. În timpul conflictului între cei doi ai intervenit victima, moment în care inculpatul și-a lăsat fosta soacră și a început să-și lovească cu cuțitul fosta concubină.
    Imediat după incident, inculpatul a fost luat din zonă de fratele său, cei doi fugind împreună. În acest timp, inculpatul a aruncat și cuțitul cu care și-a căsăpit fosta concubină. Inculpatul a ajuns apoi la o mătușă. Aici și-a schimbat tricoul pentru că cel pe care îl avea pe el era murdar de sânge, după care s-a urcat cu fratele într-o mașină și au plecat la Gugești. Aici, bărbatul a mers la poliție și a spus ce a făcut.
    La audieri, Ionel M. a recunoscut comiterea faptei și a spus că s-a supărat foarte tare pentru că nu a fost lăsat să-și ia copilul în brațe. Soacra sa, dar și o altă persoană, cel mai probabil una din fiicele lui, se constituie părți civile în dosar, urmând să spună la instanță ce pretenții au.

    La finele lunii septembrie, magistrații de la Tribunalul Vrancea au dispus prelungirea măsurii arestului preventiv. „(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului M (…) Ionel, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și lovire sau alte violențe, fapte prev. și ped. de art. 188 alin.1 și art. 193 alin.2 Cod penal. În baza art. 207 alin.4 C.proc.pen. menține arestarea preventivă a inculpatului M (…) Ionel, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile (…)”, a hotărât instanța.
    Neînțelegerile dintre cei doi foști concubini erau mai vechi. La momentul respectiv, oamenii din comună spuneau că femeia erau agresată frecvent de fostul concubin, motiv pentru care ea a și cerut în instanță ordin de protecție și a și obținut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?