Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

ULTIMA ORĂ! FOTO și VIDEO! Ciocnire între un tir și o autoutilitară pe E 85


Accident la Haret, intersecția DN2-E85 cu drumul care duce spre Pădureni. Din primele informații, ar fi vorba despre o coliziune între o autoutilitară și un tir. O persoană ar fi încarcerată. Traficul în zonă este blocat. Vom reveni cu informații.
UPDATE!
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion, circulația rutieră pe DN2 (E85) Mărășești – Adjud este întreruptă pe ambele sensuri în zona localității Haret, în județul Vrancea.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 13.50.
UPDATE ora 15.10!
Martorii spun că șoferul autoutilitarei ar fi rănit grav și că era inconștient în momentul în care a fost scos din mașină.
Traficul a fost deblocat, dar se circulă cu dificultate, cozile de mașini se întind pe aproximativ 5 km, pe ambele sensuri de mers.
Bărbatul prezintă stare comatoasă, traumatism cranio cerebral, plagă frontală. A fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Focșani. Este posibil să fie transferat la alt spital, având în vedere starea sa destul de gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?