Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Arest prelungit pentru adolescentul arestat în dosarul celor patru crime de pe strada Gheorghe Doja


Adolescentul arestat preventiv în dosarul celor patru crime de pe strada Gheorghe Doja, din Focșani, a mai primit încă 30 de zile de arest preventiv. Propunerea a fost făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și admisă de judecători. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecință: Conform art. 236 alin. 1 si 2 Cod procedura penala dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului M (…) C (…)., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.10.2017 și până la data de 04.11.2017. In baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. (…). Cu drept de contestație, în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunțată în Camera de Consiliu, azi 02.10.2017”, se arată în hotărârea magistraților de la Tribunalul Vrancea.
    Adolescentul are 16 ani și a fost arestat preventiv la începutul lunii septembrie  sub acuzația de omor calificat. În același dosar mai sunt arestați alți patru bărbați. Aceștia sunt Mustafa Remus zis Mamutu, Mustafa Marian zis Mamu, Mustafa Argint și Mustafa Remus. Cei patru, dar și băiatul arestat luna trecută, au omorât trei bărbați și o femeie, membri ai aceleiași familii, respectiv tată, mamă, fiu și fratele tatălui, la finele lunii iunie. Cadavrele bărbaților au fost găsite pe strada Gheorghe Doja din Focșani, iar femeia a murit la scurt timp la spital. Doi dintre bărbații arestați atunci au fost prinși la scurt timp după comiterea faptelor, în timp ce alți doi s-au ascuns inițial.
    Motivul oribilelor crime a fost o femeie. Unul dintre autori și femeia de la care a pornit totul, care la rându-i a fost rănită, dar ușor, au fost căsătoriți și au împreună doi copii. Pentru că nu se mai înțelegeau, femeia ar fi plecat de acasă cu tot cu copii. Pe unul l-a dat la stat, iar pe celălalt l-a oprit ea. Apoi, femeia s-a recăsătorit. Fostul soț ar fi vrut să-i fie dați copiii și pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, ajutat fiind de alte persoane, și-a făcut singur dreptate. Victimele au fost lovite cu bâte și topoare până și-au dat ultima suflare pe stradă.
    Pe lângă cele cinci persoane arestate, în dosar mai sunt cercetate și altele pentru încăierare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?