Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Bărbat atacat cu FURCA și CUȚITUL de un soț încornorat


Un bărbat din localitatea Umbrărești, județul Galați, care locuiește fără forme legale în comuna Vulturu, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, sâmbătă seara, după ce a fost înjunghiat de un amic. Agresiunea a avut loc pe fondul geloziei, după ce victima s-a culcat cu nevasta autorului, cei doi amorezi fiind surprinși în fapt de soțul încornorat. Orbit de furie și băut fiind, sâmbătă seara, bărbatul rănit în orgoliu a intrat în casă peste amicul său, înarmat fiind cu o furcă și un cuțit.
    Potrivit unor surse, victima, Maricel C., trăiește în concubinaj, de mai mulți ani, cu o femeie din Vulturu. În urmă cu aproximativ două săptămâni, el a întreținut relații sexuale cu nevasta lui Enache M., de 61 de ani, din Vulturu, cei doi amorezi fiind surprinși de soțul încornorat. Așa că, sâmbătă seara, Enache M. a luat o furcă și  un cuțit și a mers la locuința amicului său pentru a-și face dreptate. A intrat în casă peste acesta, în locuință aflându-se inclusiv concubina victimei, dar și alte două persoane, și a început să-i amenințe cu moartea. Inițial, bărbatul a vrut să dea cu furca, dar a fost oprit la timp de unul dintre musafirii victimei. După ce a fost deposedat de furcă, Enache M. a scos cuțitul și a înjunghiat victima în abdomen și într-unul dintre brațe. Lovitura în abdomen a fost destul de puternică, în condițiile în care intestinele victimei au ieșit afară.
    Imediat după incident s-a dat alarma, iar la fața locului a ajuns o ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale, dar și poliția. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au făcut primele verificări la fața locului, după care dosarul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea, care fac cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
    Împotriva autorului nu a fost luată inițial nicio măsură, verificările în acest caz fiind continuate ieri, când s-a făcut și încadrarea juridică a faptei, în tentativă la infracțiunea de omor. În funcție de ce va spune medicul legist astăzi, adică dacă victimei i s-a pus sau nu viața în pericol, există și posibilitatea luării unei măsuri. „La data de 1 noiembrie a.c., ora 18.00, polițiștii din Vulturu au fost sesizați despre faptul că M. Enache, de 61 ani, din localitate, a intrat fără drept în locuința lui C. Maricel, de 60 ani, din comuna Umbrărești, județul Galați, care locuiește fără forme legale în comuna Vulturu și l-a înjunghiat cu un obiect ascuțit în zona abdomenului. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon Focșani pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?