Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

VIDEO : Thomas Anders, membru al trupei Modern Talking, va concerta în Piața Unirii din Focșani; ce alte vedete sunt pe afișul Festivalului „Cântece de viță veche și nouă“


Thomas Anders, membru al celebrului grup Modern Talking, va susține un spectacol extraordinar în cadrul Festivalului Național „Cântece de viță veche și nouă”, ediția a II-a, manifestare care se va desfășura simultan cu cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Internațional al Viei și Vinului „Bachus-2017”. Manifestarea este organizată de Consiliul Județean și Centrul Cultural Vrancea.
    Festivalul Național „Cântece de viță veche și nouă” va debuta, joi, 5 octombrie, de la ora 18.30, cu Caravana Toamnei. De la ora 19.30, pe scena amplasată în Piața Unirii vor urca Narcotic Sound, Irina Rimes, La Familia, Elena Gheorghe & Band. Vineri, în cea de-a doua zi a festivalului, vor urca pe scenă Geta Postolache, Ro-Mania, Lariss, Alb & Negru, Corina, Delia & Band. Sâmbătă, vor cânta pentru vrânceni Mossano&Hevito, Maximilian, Ioana Ignat & Eduard Sanda, Raluka, JO & Band și Randi. Prezentatorul primelor trei zile de spectacol va fi Octavian Ursulescu.
Duminică, în ultima zi a Festivalului Național „Cântece de viță veche și nouă”, vor urca pe scenă Claudia Pavel, Trouble, Akcent, Liviu Teodorescu și Antonia.
    Invitatul special al festivalului este Thomas Anders, cel care va încheia, duminică seara, seria concertelor din cele patru zile. „Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number”, „Brother Louie” și alte hituri vor putea fi ascultate live, la Focșani, în ultima seară a Festivalului Național „Cântece de viță veche și nouă”.
    Cântărețul, compozitorul și producătorul Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung, s-a născut pe 1 martie 1963 la Koblenz, în Germania. Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania și a avut numeroase single-uri ce au ajuns în top cinci în multe țări. Trupa a vândut peste 75 milioane de albume în numai trei ani. Thomas Anders, care este supranumit „The Gentelman of Music”, rămâne singurul star internațional care a performat cu casa închisă de 11 ori la Palatul Kremlin din Moscova – echivalentul rusesc al Royal Albert Hall. Creativitatea sa artistică i-a adus numeroase premii, inclusiv Golden Europa, Camera de Aur, World Music Award, Bambi etc.

    Trei evenimente principale vor marca desfășurarea Festivalului Internațional al Viei și Vinului din acest an. Este vorba despre: Concursul Național de Vinuri Bachus, 5-6 octombrie, ediția a VIII-a; Lecții de degustare de vinuri, susținute de renumiți somelieri, 6-8 octombrie, în Piața Unirii din Focșani; Evenimentul velo „Drumul Podgoriilor Vrâncene pe Bicicletă”, ediția a III-a.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?