Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

ULTIMA ORĂ! Aeroplanul „Vlaicu II” este în Piața Unirii din Focșani


 Cea de-a XII-a ediție a Târgului de Carte de la Focșani, cu tema „Biblioteca și comunitatea mea”, începe astăzi, iar Aeroplanul „Vlaicu II” este deja în Piața Unirii din Focșani. 
  Târgul de Carte, organizat de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, sub egida Consiliului Județean, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, se va desfășura în Piața Unirii și este destinat tuturor iubitorilor de carte. Aceștia pot să participe la expoziții, lansări de carte, dezbateri culturale, concerte, ateliere pentru copii, conferințe și alte momente surpriză. De asemenea, participanții pot să-i întâlnească pe invitații speciali din Republica Moldova, dar și pe cei din cultura națională și locală. Vor fi prezente personalități cu nume sonore, precum: Livian Stonciu, Ștefan Doniga, Marcel Iureș și Constantin Necula. 
     În deschiderea Târgului de Carte, organizatorii au pregătit un moment destinat Centenarului „Mărăști, Mărășești, Oituz – 100”. Momentul va cuprinde un recital de Muzică Militară al Garnizoanei Focșani, o expoziție itinerantă de carte, trecerea formațiunilor de aeronave din dotarea Forțelor Aeriene Române, ridicarea drapelului României pe catarg și sosirea, în Piața Unirii, a Aeroplanului „Vlaicu II”. 
   
    

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?