Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Focșănenii au forța să câștige!


Handbaliștii focșăneni se vor afla, duminică, de la ora 16.00, pentru a doua oară în actuala ediție de campionat, în fața propriilor suporteri, în Sala Polivalentă. Adversari le vor fi călărășenii de la AHC Dunărea, formație care  avut un start de campionat bun, cu două victorii, la limită, în meciurile de acasă, cu Politehnica Timișoara și din deplasare, cu Politehnica Iași și înfrângerea de acasă, din partida cu campionii de la Dinamo București.
CSM Focșani 2007 are neșansa de a merge în urma campioanei, întâlnind de fiecare dată echipa care jucase cu o etapă mai devreme pe Dinamo și de regulă fusese învinsă! Și care în partida cu Focșaniul va încerca să recâștige ce pierduse cu o etapă în urmă!
Foarte probabil că duminică oaspeții vor face tot ce depinde de ei ca să plece din Polivalentă cu punctele luate la Călărași de Dinamo! Cu focșănenii, însă, timpul nu mai are răbdare! Nu au acumulat nici un punct în trei etape și nu-și mai pot permite un nou pas greșit pentru că ar rămâne prea distanțați de pluton!
In scurta istorie a întâlnirilor directe dintre combatantele de mâine seară din Sala Polivalentă este consemnată o singură victorie a focșănenilor, în martie acest an, pe teren propriu, și patru victorii ale Călărașiului. Din primăvară până în toamnă, în cele două formații au intervenit modificări de lot, mai consistente la oaspeți, însă gazdele au forța de a repeta reușita din urmă cu șase luni și de a rupe șirul jocurilor fără victorie!
Antrenorii Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au lucrat foarte aplicat în această săptămână pentru corectarea inexactităților apărute în cele trei etape anterioare, așa cum au făcut, de altfel, pentru pregătirea echipei pe toată perioada  de dinaintea începerii campionatului. Practic, întreg lotul este bun de joc și nu mai rămâne decât ca toți jucătorii care vor intra în teren în meciul cu Dunărea Călărași să găsească plusul de decizie și inspirație cu care să aducă bucuria în tribune în primele trei puncte în calasament!             
Jocul de duminică seara va fi arbitrat de clujenii Gabriel Badiu și Ioan Barbu iar observator va fi Viorel Vicea, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?