Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Minifotbal de Vrancea – Etapa a șaptea a Ligii AutoVip ține trei zile!


•    Primul joc va fi astăzi, de la ora 18,00
•    Jocul rundei va fi duminică, de la 15,45: ACS Mausoleul Mărășești – AS United!

Liga de minifotbal AutoVip își urmează drumul nederanjată de vânt sau ploaie pentru că meciurile au loc sub balonul de „La Castel”. Etapa din week-end-ul acesta va începe astăzi, de la ora 18,00, când Flux-ul va întâlni Pantzer-ul Vidrei. Prima formație va încerca să arate că înfrângerea din etapa trecută din fața Casei Panciu a fost un accident, iar adversara sa, că victoria cu Pamiro nu a fost întâmplătoare. Cum meciul este singura întâmplare sportivă a serii de vineri, 4 noiembrie, din Focșani, iubitorii de spectacol sportiv de calitate pot considera meciul dintre Flux și Pantzer, drept o ofertă interesantă!
Al doilea joc al rundei va fi sâmbătă, de la ora 20,00, când se vor afla față în față Viitorul Cîmpineanca și Sanorom. Aparent, campioana de anul trecut este mare favorită, însă partenera sa de întrecere poate produce surpriza! Pentru  Viitorul joacă fostul antrenor al Sanorom-ului, Adrian Toma și fostul căpitan de echipă, Claudiu Ionescu, fotbaliști al căror orgoliu sportiv și clasa indiscutabilă în minifotbal – pot da o învingătoare surprinzătoare!   


        
Duminică, la ora 15,00, Pamiro Construct și ultima clasată, Sir Alexander Pub, vor începe o zi de minifotbal a cărei vedetă este partida al cărei start va fi dat la ora 15,45: ACS Mausoleul Mărășești, ocupanta locului al doilea și AS United, lidera la zi a clasamentului, ambele neînvinse! Și Mărășeștiul și United-ul înscriu mult și primesc puține goluri. Va fi, cu siguranță, un meci agreabil între două formații cu jucători spectaculoși, tehnici și combinativi și cu un final dificil de anticipat! Etapa va fi încheiată cu partida dintre Casa Panciu și Termo Idraulica, programat să înceapă la ora 16,45. Casa Panciu poate repeta isprava de vinerea trecută!      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?