Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Tenis – Maria Ciubotaru a jucat finala de dublu a turneului de categoria A, Cupa TCB!


Maria Daciana Ciubotaru de la CSM Focșani 2007 își confirmă și la categoria de vârstă 14 ani marile calități pe care le are pentru tenis! Intrată în concursurile de 14 ani odată cu Trofeul „George Bucuroiu” din circuitul „Vrancea Trophy – CJ Vrancea, Municipiul Focșani”, de la sfârșitul lunii iulie, unde a jucat finala de simplu, sportiva pregătită de profesorul Răzvan Bucuroiu a jucat o lună mai târziu, împreună cu buna ei prietenă și parteneră de dublu, Briana Spătaru, de la Pitești, semifinala probei de dublu fete la 14 ani a „Oradea Juniori Trophy”, turneu european de categoria a 3-a.
Ieri, 20 septembrie, Maria și Briana au jucat finala probei de dublu a turneului de categoria A din Circuitul FR Tenis dotat cu Cupa TCB, ale cărui întreceri au avut loc la București, începând de sâmbătă, 16 septembrie.
Până în finală, Maria Ciubotaru și Briana Spătaru au trecut cu 4-6, 6-4, 10-7, de Alisa Apostol, CS Mamaia Idu/Alexia Trașcă, LPS-CSS  Constanța, wo cu Carina Cavarnali, Al Body/Andreea Dincă, CS TC Rîmnicu Vîlcea, favoritele nr. 3, cu 6-2, 6-1 cu Ariana Corbeanu, LPS-CSS Constanța/Cezara Pencea, CS Tenistar, favoritele nr. 1, și au pierdut finala, scor 3-6, 7-5 8-10, cu Sofia Ciobică, CS Sport 4 Fun/Maria Sara Popa, CSS Mircea Eliade.
La individual, în primul tur, Maria Ciubotaru a trecut cu 6-2,6-0 de Maria Damian, AS CS AS Club Poli pentru ca în turul al doilea să fie întrecută după trei seturi foarte disputate, cu 7-5, 6-7 (2) 6-2, de Daria Săvulescu de la Winner Brașov, favorita nr. 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?