Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Batalionul 469 Logistic Putna are un nou comandant


Astăzi, 12 septembrie, în cazarma Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată Unirea Principatelor a avut loc ceremonia de predare a comenzii Batalionului 469 Logistic Putna, structură subordonată marii unități focșănene. Astfel, trecând în rezervă, locotenent-colonelul Lucian-Eduard Lărgeanu-Apostol a predat funcția de comandant locotenent-colonelului Valentin Pleșea. Ambii ofițeri au o bogată experiență în domeniul logistic și au participat la misiuni externe. 
Locotenent-colonelul Valentin Pleșea s-a născut în Buzău, este căsătorit și are un copil. Ultima funcție îndeplinită înainte de numirea în funcția de comandant al Batalionului 469 Logistic Putna a fost în comandamentul Diviziei 2 Infanterie Getica din Buzău. A absolvit, în 2016, studiile de masterat în domeniul managementului logistic la Universitatea Națională de Apărare Carol I. Activând în cadrul diviziei de la Buzău, s-a afirmat îndeplinindu-și atribuțiile cu profesionalism. 
În cuvântul său, locotenent-colonelul Lărgeanu a spus: „astăzi, mă despart de Armata Română și de dumneavoastră cu emoții firești, dar plec cu sentimentul că mi-am îndeplinit obligațiile de militar, mândru de tot ce am realizat și vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în realizarea tuturor sarcinilor și obiectivelor pe care mi le-am propus. Vreau să vă spun că m-am simțit extraordinar de bine alături de dumneavoastră. Am avut șansa să colaborez, cu un colectiv dornic de afirmare, dispus la efort, bine pregătit profesional, plin de căldură umană, disciplinat”.
În finalul ceremoniei, colonelul Traian – Cornel Scurt, locțiitorul comandantului Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată Unirea Principatelor, a declarat: „Permiteți-mi ca în acest moment al încheierii activității dumneavoastră din rândul cadrelor militare active, să vă adresez mulțumirile mele și al întregului personal al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată pentru modul exemplar și profesionist de care ați dat dovadă în exercitarea atribuțiilor funcționale pe timpul întregii dumneavoastră activități în cadrul Batalionului 469 Sprijin Logistic „Putna”. Fie ca dorințele dumneavoastră să devină realitate, iar în aceste momente pline de încărcătură emoțională, dorim ca Bunul Dumnezeu să vă lumineze sufletul și să vă călăuzească pașii pe drumul vieții”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?