Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Atletism – Claudia Prisecaru a semnat cu CSM Focșani 2007


Claudia Prisecaru, multipla campioană a României la 3000 metri obstacole și 3000 metri plat din perioada junioratului, campioană națională la 3000 metri obstacole tineret și clasată pe locul al patrulea la Campionatul European de Tineret, cu două recorduri personale a devenit, de vineri, 1 septembrie, sportiva CSM Focșani 2007.
    Claudia a semnat contractul cu clubul municipalității, după acordul de transfer dintre CS Unirea Focșani, unde s-a pregătit de la începuturile sale în atletism până ieri și CSM Focșani 2007, pentru care va concura în competițiile naționale și internaționale de aici încolo!
    Campioana României are ca obiectiv calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2010, pe care și l-a asumat pe pentru care va lucra în continuare cu antrenorul de la lot, profesorul Cristian Orza. Este antrenorul care a readus-o pe Claudia la nivelul marii performanțe, ajutând-o să-și valorifice marele talent pentru probele în care s-a consacrat. Și în care a ajuns, după Campioantul European de Tineret din Polonia din acest an, în topul atletelor la 3000 obstacole din Europe și din lume!
    Claudia va pleca săptămâna viitoare în cantonament cu lotul național, la Băile Felix, locul în care și-a pregătit cele mai bune performanțe, împreună cu profesorul Orza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?