Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal – Dublă pentru focșăneni!


LPS Focșani a folosit următoarele formații:
Juniori U 19: Banu (Olariu) – Chiriac (80 Bucșă), Tănăsache, Tănase, Vintilă – Pașalău – Tarbă (60 Mititelu), Toader, Balandău (59 Dumitrașcu) – Bobu, Cazan. 
Juniori U 17: Stoian – Dima, Dinu (Lazăr), Gurău, Chiriac – Mustață (Dascălu), Sandu, Cuciuc, Milea – Paizan(Negoiță), Lăudatu (Munteanu).
Au marcat Mustață – 3, Milea – 2. 

Juniorii republicani ai LPS Focșani s-au întors cu sacul plin cu puncte de la Galați unde au lăsat opt goluri în plasele Dunării! Dacă echipa U 17 antrenată de profesorul Alin Samoilă-Sava pornea ca mare favorită și a câștigat la pas, juniorii U 19 pregătiți de profesorul Daniel Bănică au produs o semisurpriză în urma unui joc foarte bun! Au câștigat cu 3-2 (2-1), prin trei goluri apărute în urma unor combinații de efect! Primul dintre acestea i-a aparținut lui Vali Bobu care a reluat cu capul, în minutul 6, mingea centrată de Balandău. Gazdele au egalat în minutul 23, dar la pauză oaspeții aveau avans de un gol. A înscris Cazan, în minutul 42, din 11 metri, după ce fusese lansat în careu de Bobu și faultat de apărătorii adverși! Imediat după pauză, în minutul 46, Tarbă, găsit cu o pasă în zona centrală, a scos în margine la Chiriac a cărui centrare a fost reluată de Balandău care a dus scorul la 3-1 pentru LPS Focșani. Gălățenii au marcat al doilea gol al lor în mintul 67, însă mai mult nu au putut!
Juniorii U 19 ai Focșaniului încep să se lege ca echipă și să arate că au potențial pentru o evoluție cel puțin meritorie în acest campionat. Profesorul Daniel Bănică mi-a spus că este foarte mulțumit de jocul și de progresul făcut de elevii săi, dar și că mai este mult de muncă până la atingerea nivelului de siguranță și constanță în rezultate!
Juniorii U 17 au făcut scor: 5-0 (1-0)! Au înscris Mustață – 3 goluri și Milea – 2. Profesorul Alin Samoilă-Sava și-a felicitat jucătorii pentru victorie și pentru joc, dar era ușor nemulțumit pentru că elevii săi, care câștigaseră la diferență de șapte goluri cu două săptămâni în urmă pe același teren și în fața aceluiași adversar, au început jocul cu relaxare și nu au marcat decât o dată în prima repriză. În partea a doua a meciului, schimbarea de atitudine a adus încă patru goluri și a adus balanța disputei mai aproape de adevărul valorii celor două combatante.
     Miercuri, 30 august, pe Milcovul, echipele LPS Focșani vor primi replica juniorilor de la Dacia Unirea Brăila. De la ora 16,00 va fi meciul juniorilor U 19 iar de la ora 18,00, cel al juniorilor U 17.        
Vor arbitra Ciprian Aelenei, Ionuț Melinte, Cosmin Ciuban și Lucian Diaconu, toți, din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?