Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

CSȘ Gimnastică Focșani face selecție pentru începători!


„Gimnastică, dans, plasă elastică și multe altele veți găsi pentru fiica dumneavoastră la Sala de Gimnastică în incinta Școlii nr. 7 Focșani, zona Gării. Dacă vreți ca fetița dumneavoastră să-și ocupe timpul într-un mod util și plăcut și să se dezvolte armonios, vă așteptăm, la club, începând cu 11 septembrie, între orele 9,00 și 13,00, unde vă putem oferi toate informațiile care vă interesează!”.
Așa sună anunțul pe care conducerea Clubului Sportiv Școlar de Gimnastică îl face pentru focșăneni, în primul rând, dar și pentru oricine dorește ca fetița familiei să facă sportul grației, eleganței și frumuseții!

Sala clubului este locul magic în care fetițele devin încet, dar sigur sportive ce pot face performanță așa cum s-a întâmplat cu generații de campioane formate și cizelate în această sală și care au urcat pe podiumurile de premiere la jocuri olimpice, campionate mondiale, europene sau naționale. Este și locul în care sportivele se formează pentru viață, socializează, își dezvoltă spiritul de competiție și de echipă.
Este locul în care așa cum spune anunțul clubului, fetițele își pot ocupa în mod util și plăcut timpul lucrând la gimnastică, dans, plasă elastică și multe altele despre care părinții sau bunicii interesați pot afla amănunte începând cu cu 11 septembrie, de luni până vineri, între orele 9,00 și 13,00, la CSȘ Gimnastică Focșani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?