Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un bărbat a fost arestat pentru incendierea locuinței unei consătence


Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Străoane, este principalul suspect în cazul incendierii locuinței unei femei din localitate. Față de acesta, potrivit buletinului de presă al IPJ Vrancea, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore,  iar ulterior instanța de judecată a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv pentru 30 de zile. „La data de 23 august a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției Rurale Panciu s-a stabilit faptul că principalul bănuit de incendierea locuinței unei femei din comuna Străoane, la data de 22 august a.c., este un bărbat de 59 ani, din localitate. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanța de judecată a dispus cercetarea în stare de arest preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Reamintim că în cursul zilei de marți pompierii din cadrul Stației Panciu, cu sprijinul pompierilor din cadrul Departamentului de Pompieri Focșani, au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese acoperișul unei case și a unei anexe pe o suprafață de aproximativ 100 mp în comuna Străoane, cauza probabilă fiind o acțiune intenționată de provocare a incendiului.
    Potrivit unor surse, bărbatul care a incendiat locuința ar fi fost concubinul femeii, cei doi fiind împreună de aproximativ un an. Aceleași surse ne-au spus că bărbatul s-ar fi predat forțelor de ordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?