Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Patru profesori vor să ocupe funcția de inspector școlar general. Mandatul profesorului Șelaru ca inspector general adjunct a fost prelungit


Doar cinci profesori și-au trimis CV-urile la Ministerul Educației Naționale (MEN), pentru a ocupa postul de inspector școlar general sau inspector școlar general adjunct la Vrancea. MEN caută șef la ISJ Vrancea după ce l-a demis din funcție pe profesorul Dorin Cristea. Postul de inspector școlar general adjunct este ocupat cu delegație de profesorul Aurel Șelaru, al cărui mandat a fost prelungit și după data de 31 august, potrivit unor surse.  
Potrivit unor surse, pentru postul de inspector școlar general s-ar fi înscris patru cadre didactice. Sursele noastre spun că ar fi vorba de Lauriana Ailincuței de la Liceul Pedagogic, Ionuț Èšandără, care a fost inspector școlar, Adrian Atarcicov de la Colegiul Unirea și fosta directoare a Colegiului Economic, Cristina Gheorghiță. Pentru funcția de inspector școlar general adjunct ar fi fost depus un singur CV, de profesorul Șelaru.   
Reprezentanții MEN au anunțat că zilele acestea vor face cunoscute numele celor doi profesori care vor conduce Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea. „La finalizarea procedurii de selecție, numirile vor fi aprobate prin ordin de ministru, iar mandatele au caracter temporar – până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017-2018. Ministerul Educației Naționale va face publică lista tuturor cadrelor didactice care, în anul școlar 2017-2018, vor ocupa funcțiile de conducere din toate inspectorate școlare județene”, se arată într-un comunicat de presă al MEN.

37 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?