Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ULTIMA ORĂ! VIDEO! GALERIE FOTO! Slujbă de pomenire la mormântul polițistului Tomiță Lazăr, la doi ani de la tragica moarte a acestuia


Familia și foștii colegii au cinstit astăzi, printr-o slujbă de pomenire, memoria celui care a fost un tată exemplar și un polițist excepțional comisar-șef Tomiță Lazăr, plecat dintre noi prematur în urmă cu doi ani. Comemorarea a avut loc în Cimitirul Nordic din Focșani, acolo unde polițistul își doarme somnul de veci. La slujba de pomenire a fost prezentă soția, fiica sa cea mică, comisarul șef Daniel Tulbure, din cadrul conducerii IPJ Vrancea, dar și foști colegi din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea.
 Mâine, tot în memoria regretatului Tomiță Lazăr, Asociația Sportivă Dinamo Focșani va organiza un concurs de perscuit. „Astăzi am demarat activitățile de comemorare a doi ani de la nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru. Cu durere în suflet mărturisim că nici nu ne vine să credem că această perioadă a trecut, tocmai pentru că vrem să-l considerăm în continuare lângă noi. Astăzi am participat la o slujbă de comemorare la mormânt, iar mâine vrem să organizăm o competiție sportivă de pescuit, lucru care-l încânta foarte mult și am vrea să credem că atât astăzi cât și mâine a fost alături de noi. Încă o dată aș vrea să menționez că perioada care a trecut nici nu o putem măsura, este foarte greu să vorbim la trecut de colegul nostru și vrem să-i păstrăm memoria vie. Dumnezeu să-l ierte”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?