Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un polițist a fost mușcat, iar un altul zgâriat pe față de un scandalagiu băut


Doi polițiști de la Secția de Poliție Rurală Cotești au ajuns, sâmbătă noapte, la Spitalul Județean de Urgență Focșani, după ce au fost ultragiați de un recidivist. Incidentul a avut loc în jurul orei 22.00, în comuna Popești, cei doi agenți fiind mușcati și zgâriați de bărbatul care era băut bine.
    Agresorul, Luiz Marieano A., era băut și făcea scandal pe drumul public din comuna Popești, tulburând ordinea și liniștea publică, motiv pentru care o persoană a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj format din doi agenți de poliție. În momentul în care oamenii legii i-au cerut scandalagiului să se legitimeze, acesta a devenit și mai agitat și a început să le adreseze cuvinte jignitoare. De aici și până la a-i agresa nu a mai fost decât un pas. Astfel, pe unul dintre politiști bărbatul l-a zgâriat pe față, iar pe cel de-al doilea l-a mușcat de un deget. În cele din urmă, polițiștii l-au încătușat pe bărbat, iar în momentul în care au vrut să-l urce în mașină pentru a-l duce la sediul Secției de Poliție Rurală Cotești, acesta a lovit portiera autospecialei de poliție, avariind-o. Bărbatul a continuat să se manifeste violent și după ce a fost urcat în mașină.
    După incident, polițiștii au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar bărbatul care i-a agresat a fost dus duminică dimineață la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru a fi audiat. El a fost reținut pe bază de ordonanță și în aceeași zi a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. A primit mandat pentru 30 de zile, decizia nefiind definitivă. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului A(…) Luiz Marieano, pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.08.2017 și până la data de 11.09.2017 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație (…). Pronunțată în camera de consiliu, azi, 13.08.2017, ora 17.20”, se arată în hotărârea instanței.
    Potrivit unor surse din rândul anchetatroilor, bărbatul nu este la prima abatere. El ar mai fi fost condamnat pentru o faptă comisă cu violență și ar fi fost liberat condiționat în anul 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?