Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

ULTIMA ORĂ! VIDEO:O femeie înjunghiată de concubin a ajuns în stop cardio respirator la UPU; la Urgențe a ajuns și mama acesteia, tăiată în zona brațelor


O femeie de 36 de ani, din Slobozia Bradului, a fost înjunghiată de concubin. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Județean, unde a făcut stop cardio respirator, fiind resuscitată și dusă în sala de operație. La Urgențe ar fi ajuns și mama femeii, tăiată în zona brețelor și unui umăr. . 
Rudele femeii au venit la spital și spun că cel care a înjunghiat-o, ar fi avut ordin de restricție astfel încât să nu se apropie de ea. Ei ar fi fost despărțiți de 5 ani.
Forțele de ordine au ajuns atât la Slobozia Bradului, cât și la Spitalul județean.
Oamenii legii îl caută pe concubin.
Aveau 7 copii împreună, erau despărțiti dar el continua să o caute, iar astăzi a prins-o pe stradă, în timp ce mergea la farmacie să ia medicamente pentru copii, spun sătenii. Tot în stradă a și atacat-o, în apropiere de piața de pepeni, acolo unde el vindea marfă.
UPDATE!
Victima a făcut două stopuri cardio-respiratorii în UPU, a fost dusă în stop în ATI. E înjunghiată în abdomen,  la ficat, pe brate, subclavicular.
UPDATE2!
Potrivit unor surse, suspectul, un bărbat de 37 de ani, ar fi fost găsit și reținut. El s-ar fi predat la Gugești. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
UPDATE 3!
Potrivit poliției, femeia înjunghiată a murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?