Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Începe concursul național de IT InfoEducație


Astăzi începe cea de-a XXIV-a ediție a concursului național de IT  InfoEducație. Pasionații de IT din țară sunt în această săptămână în stațiunea Gălăciuc, unde își vor prezenta cele mai ingenioase lucrări. Deschiderea evenimentului va avea loc în prezența inspectorului școlar general Dorin Cristea.
Potrivit informațiilor furnizate pe siteul concursului, InfoEducație este un concurs ce se organizează din anul 1994 și este dedicat elevilor cu aptitudini, înclinații și interes pentru crearea aplicațiilor informatice, atât de la profilul informatică cât și de la alte profiluri, și se desfășoară în patru etape: pe unitatea școlară, locală, județeană și națională. Săptămâna aceasta, pasionații de informatică vor prezenta diferite lucrări de specialitate, dar vor avea loc și sesiuni de comunicare pe teme de inginerie softwer.
Tot în cadrul competiției, va mai avea loc și un concurs pe echipe, ce presupune realizarea unei lucrări ce îmbină elemente de proiectare, programare și design. Premierea celor mai bune lucrări va avea loc pe 5 august, când este așteptat să ajungă la Gălăciuc și ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?